Ugodna in dostopna izposoja medicinskih pripomočkov

Vemo, da so lahko nekateri medicinski pripomočki precej dragi, zato je morda bolje, da si jih za določen čas tudi najamemo oziroma izposodimo. V tem primeru pa je seveda dobro vedeti, kje si jih bomo izposodili oziroma poiskati najboljšega ponudnika. Na srečo nam je ta dostopen tudi na spletu, tako da izposoja medicinskih pripomočkov pa tudi njihov nakup poteka lahko kar na daljavo.

Ponudba medicinskih pripomočkov v spletni prodajalni je izjemno pestra. Na voljo so vam na primer različni pripomočki za spalnico, kopalnico, za gibanje, za rehabilitacijo ter razgibavanje, nenazadnje tudi drobni vsakdanji pripomočki.

Kje medicinske pripomočke lahko preizkusite pred nakupom oziroma najemom?

Čeprav nakup ali izposoja medicinskih pripomočkov lahko poteka tudi na daljavo, pa lahko prav vse pripomočke odličnega ponudnika preizkusite v njegovem razstavno prodajnem salonu v Ljubljani. Tam si boste pripomočke najprej ogledali v živo ter jih tudi preizkusili.

Razstavni prostor vam omogoča, da se lahko vživite v ambient spalnice ter kopalnice. Na takšen način boste namreč dobili najboljšo predstavo o tem, kako medicinski pripomočki izgledajo ter kako delujejo.

Izposoja medicinskih pripomočkov

Rezervacija medicinskih pripomočkov preko spleta

Izposoja medicinskih pripomočkov se pogosto precej bolj splača. Še posebej tedaj, kadar veste, da takšnih pripomočkov ne boste potrebovali v nedogled. Pripomočke, ki vam jih je predpisal zdravnik na naročilnico, pa si lahko na preprost ter hiter način rezervirate kar preko spleta.

Na spletni strani ponudnika vam je na voljo poseben vnosni obrazec, preko katerega naredite rezervacijo. Na voljo vam je osebni prevzem, in sicer v kateri koli ponudnikovi prodajalni. Ena od možnosti je tudi ta, da si izberete dostavo na dom. Zavarovanec je torej upravičen do pripomočka, in sicer v primeru če mu zdravnik predpiše naročilnico.

Konkretna ponudba medicinskih pripomočkov za izposojo

Izposoja medicinskih pripomočkov vam torej omogoča uporabo izdelkov za spalnice, kopalnice in druge prostore. Na voljo so na primer različno zasnovane negovalne postelje, izdelki za inkontinenco, invalidski vozički, bergle, hodulje, sanitarni pripomočki, pripomočki za fizioterapijo ter rehabilitacijo, ortoze in še drugi številni medicinski pripomočki.

Pripomočke si lahko rezervirate ne samo preko spleta, temveč tudi v fizičnih prodajalnah odličnega ponudnika, ki jih je pri nas kar nekaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.