Udobne majice

Med najbolj praktična in najbolj udobna oblačila, brez katerih si prav gotovo ne moremo predstavljati vsakdanjega življenje, ne glede na letni čas, sodijo majice. Majice ali t majice, kot jim tudi lahko rečemo, so primerne za skoraj vse priložnosti, če ravno ne gre za neko uradno srečanje, predstavitev ali kakšen drug dogodek, ki od nas zahteva prav posebna oblačila.
Nova majica je čisto primerno oblačilo za službo, nakupovanje in tudi za posedanje pred televizorjem. Ko se majice že nekoliko obrabijo, izgubijo svoj sijaj in jih le še neradi oblečete kje drugje kot doma. Takšne majice lahko uporabite tudi pri kakšnem športu. Da ne uničujete novih majic lahko stara moška ali ženska majica odlično služi pri kolesarjenju, teku ali kakšni drugi športni disciplini.

Športne majice, npr. kolesarska ali tekaška majica je sicer res narejena, tako da ima športnik oz. rekreativni športnik optimalne pogoje. So precej bolj zračne in prijetne, imajo tudi kakšen žep, ki ga tekač ali kolesar potrebuje za telefon ali denar in podobno. A na žalost je tudi njihova cena večkrat precej visoka in za popolne začetnike kot sem tudi jaz sama, ni potrebe po posebnih majicah. Dovolj bo že kakšna stara, ne preveč iztrošena majica.

Majice so tudi precej priljubljeno orodje različnih podjetij, ki se želijo reklamirati na tak način. Tako ste tudi vi verjetno že večkrat dobili kakšno majico v dar, na kateri je bila tudi reklama nekega podjetja. Takšnih majic običajno ne nosimo preveč radi oz. jih vsaj ne nosimo izven sten domače hiše, a za športne aktivnosti vam bodo prišle še kako prav.