Tajska

Tajska, dežela, ki se ji enostavno ne moreš upreti

 

Tajska

Tajska, tako raznolika dežela, ki bo zagotovo zadovoljila še najbolj zahtevnega in avanture željnega popotnika. Ne le, da se govori ampak so pokazale tudi nekatere raziskave, da je Tajska najbolj prijazna dežela v Aziji. Poseben način življenja, eksotična pokrajina in lepe peščene plaže je tisto kaj kar samo vabi turista ali zgolj popotnika.

Tajska je kraljevina in obmorska država, ki leži v jugovzhodni Aziji in je poznana tudi po imenu Siam. Tajska je dežela, ki pritegne mnogo več obiskovalcev kot katerakoli druga država v jugovzhodni Aziji. Naravne lepote so nekaj kar privabi Tajska na prvem mestu, nato so tu še navdihujoči templji, po celotnem svetu poznana gostoljubnost domačinov.

Zelo raznolika, varna in raznovrstna dežela  je razdeljena na gorat severni del in prekrasen jug s številnimi otočki. Tajska je posebna tudi po prebivalstvu, saj je v severnem goratem predelu veliko prvotnih plemen, ki na popotnika naredijo močan vtis. Tam lahko popotnik izbere treking v deževnem pragozdu, rafting, gorsko kolesarstvo, divjo vožnjo s mopedi, učenje tajske kulinarike in sproščanje ob pomirjajoči tajski masaži. Jug je turistično bolj razvit in posejan s številnimi otočki. Raj za popotnike in raj za turiste je država Tajska.