Arhiv Značk: delovna mesta

Hofer zaposlitev, posebna karierna priložnost

Hofer zaposlitev je priložnost iz prve roke spoznati, kako se najuspešnejše tržijo najkakovostnejši izdelki na trgu.

Podjetje Hofer nudi zaposlitev v hčerinskem podjetju nemške skupine Aldi Süd. Skupno ima preko pet tisoč poslovalnic z živili na treh kontinentih oziroma v devetih državah sveta. Podjetje Hofer zagotavlja zaposlitev preko sto tisoč zaposlenim ter delovanje na tisoče dobaviteljev. Odlike podjetja so odlično vodstvo, neodvisna cenovna politika, neodvisna ponudbena politika, racionalen sistem prodaje, decentralizirana, geografsko jasno opredeljena in strukturirana organizacijska shema. Prvi koraki v smeri doseganja naštetih odlik so bili storjeni pred več kot sto leti z odprtjem prve trgovine z živili na zahodu Nemčije. V Sloveniji je bila zaposlitev v podjetju Hofer sprva mogoča pred več kot desetletjem. Leta dva tisoč pet je Hofer zagotavljal zaposlitev v enajstih poslovalnicah širom po Sloveniji. Danes je zaposlitev v podjetju Hofer mogoča na praktično vseh območjih Republike Slovenije. Priložnosti za nove zaposlitve so najbolje predstavljene in sproti osvežene na spletni strani podjetja Hofer, zagotovljena pa je tudi pomoč pri kandiranju na izbrano prosto delovno mesto. Področju zaposlovanja je namenjena posebna spletna vsebina, ki predstavlja področje zaposlovanja, nudi možnost pridobivanja informacij o aktualnih zaposlitvenih priložnostih, omogoča pa tudi poenostavljen način prijave na izbrano delovno mesto. Iskanje je poenostavljeno s posebnim iskalnikom, v katerega je potrebno vnesti ustrezne kriterije oziroma izbrati najbolj ustrezne. Kriteriji so : delavci z ali brez izkušenj, področje delovanja, zaposlitev za polni ali krajši delovni čas, oddaljenost, poštna številka, omogočen pa je tudi vnos poljubne iskane besede. Možna področja delovanja so prodaja, administracija ter sodelavec oziroma sodelavka v oddelku računovodstva. Dodatno lahko potencialni kandidat izbere opcijo samoiniciativna prijava, prijava je olajšana z izbiro oddelka. In sicer : področni vodja, centralna nabava, finance in administracija, investicije, administracija, logistika in prodaja. Kakšna je zaposlitev v podjetju Hofer lahko poleg tega izvemo tudi na nekaterih drugih virih.

Hofer zaposlitev je posebna karierna priložnost. Preverite prosta delovna mesta podjetja Hofer na zaposlitvenem portalu mojaZaposlitev.si.

Delo in zaposlovanje vplivata na prav vse ljudi

Zaposlovanje je pojem, ki je v današnjem času še kako pogosto slišan. Ko je govora o skupinah, kot so mladi, invalidi in starejši ljudje je zaposlovanje le teh precej težko. Po drugi strani, pa se je z odpiranjem trga delovne sile  ponudba in povpraševanje po tujih delavcih znatno povečala, kar velja za določene panoge po celotni državi.Nasploh je neto napoved zaposlovanja zmerno pozitivna, kar je v bistvu razveseljiv podatek. Obstajajo panoge, v katerih delež zaposlovanja narašča, to je predvsem v proizvodnih panogah, pri nekaterih pa močno upada. Predvsem je pereče zaposlovanje mladih, še predvsem tistih, ki čakajo na prvo zaposlitev. Mladi pri nas namreč začnejo zelo pozno razmišljati o tem kakšno kariero oziroma službo, si sploh želijo. O tem kakšno delo je za nas najprimernejše in ga želimo opravljati spoznamo pri tem, ko določeno delo že nekaj časa opravljamo. Lepi časi za zaposlovanje so v določenih panogah in poklicih  minili, a vseeno upamo, da se še vrnejo. Vsako leto se pripravi sveženj ukrepov za zaposlovanje, ki vključuje smernice zaposlovanja, nacionalne programe reforme, poročilo zaposlovanja in pregled razvoja na področju zaposlovanja. Številni uporabni viri pomagajo pri obliki zaposlovanja. Na celotno populacijo vpliva možnost za zaposlovanje.