Arhiv Značk: coris

Coris zavarovanje za brezskrben dopust

Na dopust se običajno odpravljamo v veselem pričakovanju, nadejamo se brezskrbnih dni in razigranih prostočasnih aktivnosti. Gotovo pa imamo v mislih tudi nekatera tveganja, s katerimi se bomo srečali, saj nesreča nikoli ne počiva, niti takrat ne, ko počivamo sami. Na poti se lahko marsikaj zgodi, tudi če se ne posvečamo kakšnim posebej tveganim dejavnostim. Če k temu dodamo še negotovost pri urejanju težav na tujem, so skrbi povsem upravičene. A na srečo imamo rešitev, to je Coris zavarovanje za brezskrben dopust. Zavarovanje v tujini je lahko povsem enostavno, cenovno dokaj ugodno in še vedno zelo učinkovito. Ravno to so namreč aduti turističnega zavarovanja Coris, ki je priljubljena izbira med slovenskimi turisti. Ne moremo si predstavljati, da bi se na dopust odpravili brez ustreznega zavarovanja, a prav tako se ne želimo posvečati sestavljanju zavarovalnih polic, ki lahko marsikaj izpustijo ali pa povzročijo velike stroške. Coris cilja ravno na tiste turiste, ki bi radi brez velikih težav koristili dobro kritje za vse pripetljaje, do katerih rado pride ob dopustu na tujem.

coris zavarovanje za potovanje

Kako urediti Coris zavarovanje?

Ena izmed prednosti Coris zavarovanja je ta, da ga je povsem enostavno skleniti – vse namreč opravimo kar preko spleta! To je idealna rešitev za tiste, ki z zavarovanjem odlašajo do zadnjega trenutka, saj je postopek dokaj enostaven in hitro opravljen. Na izbiro imamo različne pakete, ki pomenijo različna kritja in ponujajo nekatere dodatne ugodnosti, odvisno od izbrane možnosti. Coris zavarovanje je možno dobro prilagoditi potrebam posameznika, kar je pri zavarovanju zelo pomembno. Odločamo se med različnimi paketi, lahko izberemo tudi višje kritje, če se odpravljamo kam, kjer so stroški zdravstvenih storitev višji. Prav tako nam Coris ponuja kritje nekaterih posebnih nezgod in situacij, tudi pri kakšnih tveganih aktivnostih, najti pa je možno tudi dodatne ugodnosti. Paket enostavno sestavimo, zapišemo svoje podatke, plačamo preko spleta in že se lahko odpravimo na dopust!

Brezskrbno v tujino s Coris zavarovanjem

V Sloveniji imamo dokaj dobro urejen sistem zdravstvenega zavarovanja. Čeprav slišimo mnoge pripombe in predvsem tarnanje nad visokimi stroški, je zavarovanje v praksi dobro urejeno – ni nam treba skrbeti, da v primeru kakšnih zdravstvenih težav ali poškodb ne bi bili deležni strokovne oskrbe, prav tako za nujne primere ni treba plačevati vrtoglavih zneskov. Drugače pa je v tujini, sploh za tuje državljane na obisku v državah, kjer zdravstvo deluje na drugačen način. V tem primeru bo treba poskrbeti za turistično zavarovanje, odlično rešitev pa pri tem ponuja Coris. To je zavarovanje za tujino, ki velja v vseh državah, v katere radi potujemo, tako pa pokriva potrebe praktično vsakega turista. Coris ima tudi to prednost, da je zavarovanje zelo prilagodljivo, kar je pri takšni ponudbi še kako pomembno – ne moremo namreč pričakovati, da bo isto zavarovanje ustrezalo tako tistim, ki se odpravljajo na dolgotrajen aktiven dopust, kot tistim, ki nameravajo v tujini preživeti le dan ali dva na kakšnem poslovnem obisku. Coris dobro poskrbi za vse.

dekle v tujini, brezskrbno s coris zavarovanjem

Katere opcije nam ponuja Coris?

Zavarovanje Coris prilagodimo svojim potrebam že pred sklenitvijo zavarovalne police. Izbiramo lahko med številnimi opcijami, ki odgovarjajo željam in zahtevam različnih turistov. Najprej seveda izberemo obdobje veljavnosti zavarovanja in področje, kjer bo zavarovanje veljalo, nato pa določimo tudi nekatere posebne okoliščine, za katere bi bili radi zavarovani. Coris ponuja tri pakete, ki z različno višino kritja odgovarjajo različnim zahtevam in destinacijam, prav tako imamo nekaj možnosti pri izbiri posebnih storitev oziroma kritja za kakšne posebne primere. Za doplačilo lahko računamo še na nadomestilo v primeru raznih poškodb in na širše kritje. Tako je Coris idealna izbira tako za kratkotrajne izlete kot tudi za kakšne bolj tvegane aktivnosti v državah, kjer nas lahko vsaka poškodba zelo drago stane – ponekod bo obisk bolnišnice povzročil za več deset tisoč evrov stroškov!