Arhiv Značk: apartmaji bohinj

Tam kjer je svež vetrič iz gora ujet v krošnje dreves, tam so Apartmaji Bohinj

Apartmaji Bohinj se nahajajo v osrčju Triglavskega narodnega parka v čudovitem, vedno zelenem okolju gozdov in hribov, ki jih obdajajo. Vedno veselo in vedno zanimivo pa naj bo poletje ali zima saj je vseskozi na voljo veliko aktivnosti in zabave. Če ste ljubitelj planin in pohodništva ste našli pravi raj zase saj vas tu čaka kar 280 km označenih poti. Četudi nimate opreme za pohodništvo nič ne skrbite saj si jo lahko izposodite. Zagotovo vas bo prevzelo naše največje stalno jezero, Bohinjsko jezero, kjer lahko poleti plavate, pozimi pa zmrzne. Ljubitelji smučanja boste pozimi veseli smučanja, če vam je ljubša toplina poletja pa se boste z veseljem zavihteli na kolo in tako odkrivali lepote Bohinja in okolice.

Apartmaji Bohinj nudijo raznovrstne možnosti za aktivne počitnice med drugim lahko poletite nad Bohinjem in skočite z jadralnim padalom. V neposredni bližini jezera se nahaja adrenalinski park Bohinj, pravi raj za vse adrenalina željne obiskovalce. Za tiste, ki jim v poletni vročini ne zadostuje le namakanje v vodi se najde kar nekaj aktivnosti, ki poženejo kri po žilah. Če še ne veste, da je rafting eden najbolj zanimivih in zabavnih načinov odkrivanja te prelepe alpske pokrajine boste dobili priložnost, da to okusite na lastni koži. Za tiste, ki jim je raft še vseeno nekoliko prepočasen je na voljo kanjoning ali soteskanje, noro doživetje in zagotovo neponovljiva izkušnja. Prijazni ljudje, blagodejen mir in neokrnjena narava vas vabijo tja , kjer so apartmaji Bohinj.

Bohinj, kraj s čudovitimi apartmaji

Slovenija je turistično izjemno bogata dežela, vendar redki so kraji, ki lahko ponudijo toliko, kot ponujajo Bohinj s svojimi turističnimi apartmaji. Najprej velja omeniti, da je Bohinj geografsko ime za prostor v Sloveniji, ki obsega Bohinjsko dolino, Nomenjsko dolino in znamenito jezero z njegovo okolico, ki leži na JV delu Julijskih Alp. Bohinj se ponaša s številnimi naravnimi znamenitostmi, med katerimi je najbolj znano Bohinjsko jezero, ki je največje stalno jezero v Sloveniji, v katerega se poleg številnih prehodnih hudournikov izliva tudi Savica. Nekateri apartmaji se nahajajo zelo blizu jezera, kar bo številnim turistom omogočilo, da bodo Bohinj v vsej njegovi lepoti doživeli tako rekoč od blizu. Za Bohinj velja, da so apartmaji ena izmed najboljših namestitev, ker so razporejeni po celotnem prostoru. Prednost tega je, da lahko najamemo tisti apartma, ki ne nahaja bliže turističnim točkam, ki so nam bolj zanimive.

Vsak rekreativni pohodnik si bo zaželel obisk slapa Savice, ki predstavlja tipični kraški izvir, Bohinj ponuja tudi izjemno privlačno pohodniško pot na Črno prst in številne druge poti. Vsak pohodnik, ki obišče Bohinj in njegove gorske vrhove, pa si bo po naporni poti zaželel prijetnega zavetja, ki ga ponujajo številni apartmaji, ki so tam na voljo. Apartmaji se nahajajo tudi v bližini žičnice, ki pripelje do priljubljenega smučarskega središča Vogel – Bohinj, ta pa leži nad Bohinjskim jezerom. Lahko smo povsem brez skrbi, saj večinoma apartmaji Bohinj ponujajo vse, kar si želimo: parkirišče, balkon, vrt, žar, ogrevanje, klimo itn., zato bo izkušnja, ki nam jo je pričaral Bohinj, zagotovo ostala v lepem spominu.