Sony psp in nintendo 3ds

Igrice so za nekatere najboljša sprostitev po napornem dnevu. Na trgu pa obstaja veliko različnih igralnih konzol in včasih je že problem izbrati le eno. Igralne konzole lahko kupite v trgovini ali pa kar v spletni trgovini, kar je včasih še lažje. Torej, če iščete sony psp ali pa mogoče nintendo 3ds preverite spletno trgovino.

Igralno konzolo nintendo 3ds boste našli v spletni trgovini v različnih barvah, kot je rdeča, črna, modra,bela in podobno. Variant nintenda 3ds je ogromno. Ne le, da se razlikujejo v barvah ampak tudi v tem, kako prostorna je njihova spominska kartica in kakšne so dodatne fukncije nintenda 3ds. Cene se razlikujejo prav zaradi teh lastnosti.

Igralne konzule

Poleg konzol nintenda 3ds pa boste našli še dodatno opremo za omenjeno napravico. Med dodatno opremo boste našli različne spominske kartice, torbice za nintendo 3ds, zaščitno folijo, napajalnik, ohišje in še kaj. Kaj pa igre za nintendo 3ds? Tudi teh je ogromno. V spletni trgovini boste med drugim našli tudi igro Agatha Christie, All Star Cheerleader, Balls of Fury, Bakushow, Football Director, G.I. Joe, Sherlock Holmes, The Penguins of Madagascar in World of ZOO.

Tudi igralna konzola sony psp obstaja v več variantah. Razlikujejo se prav tako po ceni, spominski kartici, barvi in še čemu. Imajo pa funkcijo zelo hvaljenega psp odklepa. Kaj pa je pod dodatno opremo? Razne spominske kartice, kabli, adapterji, avto napajalniki, torbice ter podobno. Tudi iger imate veliko na izbiro. Našli boste Final Fantasy, Harry Potter, Gunpey, Obscure, Pro Evolution Soccer, Ridge Racer, Talkman, Zendoku in še bi lahko naštevali.

Katera igralna konzola vam najbolj ustreza in kakšne igrice imate najrajši pa veste sami, zato obiščite spletno trgovino in preverite tako sony psp, kot tudi nintendo 3ds ter še ostalo ponudbo. Kupite si nekaj zase in uživajte ob igranju, lahko pa kupite tudi kot darilo.