Potovanje v Indonezijo

Pripravimo si seznam 10 najzanimivejših znamenitosti v Indoneziji

Pripraviti seznam 10 najzanimivejših znamenitosti v Indoneziji je zelo težko, razloga za to pa sta najmanj dva. Prvič je težava v tem, da je Indonezija prostrana dežela s tisočerimi znamenitostmi in je skorajda nemogoče izbrati le 10. Drugi razlog, zakaj je težko pripraviti seznam 10 najzanimivejših znamenitosti v Indoneziji pa je ta, da smo ljudje med seboj različni in ni nujno, da nas bi vse fascinirale enake znamenitosti. Tisto, kar se nekomu zdi neverjetno, je lahko za koga drugega samoumevno. Vendar pa ne glede na te težave, lahko naredimo seznam 10 najzanimivejših znamenitosti v Indoneziji, ki vsaj zasilno reši problem in vam tako pomaga, da se bolje orientirate pri izbiri lokacij, ki si jih želite ogledati.

Vsekakor si morate rezervirati čas za obisk mesta Jakarta. Nekateri pravijo, da moderne stavbe spominjajo na vzhodno različico mesta New York. Vsa velika azijska mesta, ki štejejo 10 ali več milijonov ljudi, so polna protislovij. Bolj kot se približujete centru, večje je bogastvo, bolj kot ste na obrobju, večja je revščina in hujša je stiska ljudi. Med 10 najzanimivejših znamenitosti v Indoneziji, ki jih boste lahko videli v Jakarti, spada zagotovo stara Batavia, ogledati si morate nujno tudi Nacionalni muzej in pristanišče. Mesto si boste še najboljše ogledali, če boste uporabili javni potniški promet. Zavedati se morate, da je to velemesto, ki ima povsem svojstven utrip, na katerega se morate privaditi. Največ znamenitosti, ki jih boste dali na svoj seznam 10 najzanimivejših znamenitosti v Indoneziji, boste zagotovo doživeli tako, da boste čim več časa v stiku z lokalnim prebivalstvom. Mesto morate začutiti in zaživeti z njim. Privoščite si lokalno hrano, uporabljajte

Veliko tistih, ki je obiskalo to deželo, bo trdilo, da je kar nekaj od 10 najzanimivejših znamenitosti v Indoneziji možno videti v mestecu Cianjur. Gre za mestece na Javi, ki je samo po sebi biser te eksotične dežele. Prav tako si lahko na svoj itinerarij postavite mesta kot so Bandung, kjer imate na tone super blagovnic in kinov. Med 10 najzanimivejših znamenitosti v Indoneziji lahko to mesto uvrstimo zato, ker je to pravi biser za tiste, ki ljubijo nakupovanje in jih zgrabi prava mrzlica, ko se pred njimi znajdejo izdelki z nekajkrat nižjo ceno kot pri nas. Če ste časovno močno omejeni, potem si pripravite svoj seznam 10 najzanimivejših znamenitosti v Indoneziji, ki je prilagojen mestom, ki jih nameravate obiskati. Tako boste lahko sistematično pričeli z ogledi in popolnoma izkoristili svoj čas.

http://www.agencija-oskar.si/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.