Preživite novoletne praznike v objemu zdravilišča

Leto počasi polni svojo 365 listno knjigo. Kaj vse se skriva v vaši knjigi z oznako 2011 ostaja vaša skrivnost. V poglavje radoživih doživetji pa lahko dodate ravno zadnje liste. Kako? Odločite se za rezervacijo novoletnega praznovanja v enem od slovenskih zdravilišč. 

Zdravilišče je sinonim za vrhunsko udobje, odkrivanje kulinaričnih presežkov in uživanje v wellnessu. Ste začutili, da bi tudi vam prav prišla tako barvita sprostitvena pravljica? Novo leto v družbi oseb, ki so vam najbolj pri srcu, obogateno z občutkom udobja, ki ga nudi le zdravilišče je kombinacija užitka.

 

zdravilisče

 

V letošnjem letu bomo  po večini vsi delali do vključno 30. decembra. Pozno popoldanski pobeg v objem udobje zdravilišča se zdi, kot tista prava pika na i za leto 2011. Če se podamo v vizualizacijo zdraviliškega preživljanja novega leta, tam zagotovo najdemo veličastno novoletno večerjo, kjer ne bodo manjkali izbrani meniji, prilagojeni svečanosti prehoda v novo leto. Okusi bodo presegali vaša pričakovanja, dodatno iskrico bo prižgal vrhunski okus vin letnika 2011. Za vse, ki pa niste navdušeni nad svežimi vini pa bodo postregli z izbranimi vini slovenskih vinorodnih območji. Po dobri hrani in pijači bo sledilo nevsiljivo prehajanje v bolj veseli del aktivnega silvestrovanja. Odplesali boste lahko v ritmih glasbe prepoznavni za silvestrovo. In že se bliža prepoznavni zvok odpiranja šampanjcev in žvenket kozarcev polnih te čutne kapljice. 

Beseda zdravilišče oz. terme vse bolj pridobiva na svoji unikatni sposobnosti razvajanja gostov. Okusite jo lahko tudi vi.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.