Olja Castrol in Shell

Vaš avto za svoje delovanje potrebuje kvalitetno motorno olje. Če je motorno olje nekvalitetno, se lahko marsikaj zalomi. Pomembno je, da proizvajalci motornih olj pozorno spremljajo razvoj avtomobilske industrije. Proizvajalci morajo spremljati nenehne inovacije in razvijanja posebnih znanj ter pa tudi posodabljanja raznih tehnologij. S takim delom, bo njihovo motorno olje vedno kvalitetno in primerno za vaš avto.

Motorno olje priznanih proizvajalcev Castrol in Shell lahko kupite na bencinskem servisu, v specifičnih trgovinah ali pa kar na internetu. Kupovanje na internetu je kar hitrejše, saj v spletni trgovini le poiščete olje Castrol ali Shell in ga označite.

Cene motornih olj se razlikujejo. Seveda je največja razlika v tem, kakšno količino vzamete. Če pogledamo motorna olja Shell, ugotovimo, da se prodajajo v količinah enega, štirih ali petih litrov. Našli boste nekaj različnih izdelkov motornega olja Sheel Helix in sicer Shell Helix HX7 5W-40, Shell Helix Plus 10W-40, Shell Helix Ultra 5W-40, Shell Helix Ultra 5W-30, Shell Helix Ultra VX 5W-30, Shell Helix Ultra AP 5W-30 in Shell Helix Diesel Ultra 5W-30.

Izbira motornih olj Castrol pa je še večja. Tudi tu so cene in količine motornega olja Castrol različne. Mogoče potrebujete le en liter, štiri ali pet litrov, mogoče pa celo sod, ki drži kar 60 litrov motornega olja Castrol. Castrol 60-litrski sodi motornega olja so Castrol Edge 5W-30 in Edge TD 5W-40 ter Castrol Magnatec 5W-40, Magnatec 10W-40 in Magnatec 15W-40. V količinah enega litra boste našli Castrol Magnatec Diesel B4 5W-40, Castrol Edge Professional BMW LL04 0W-30, Castrol Edge Professional C3 0W-30, Castrol Edge FST 0W-30, Castrol SLX Professional Powerflow LL04 0W-30, Castrol Edge Professional TWS 10W-60 in še marsikaterega. V količinah tudi štirih ali petih litrov pa najdete tudi Castrol Edge Professional Longlife III 5W-30, Castrol Edge TD 5W-40, Castrol Magnatec 10W-40 in še katerega. Pobrskajte po spletni trgovini in se prepričajte sami.