Numerologija je lahko osnova za vedeževanje

Numerologija je za nekatere vrste vedeževanja osnova. Zelo pomemben je datum rojstnega dne, ura rojstva, … nekateri si pomagajo tudi z rojstnim imenom. Veliko je literature, ki nas seznanja kaj vse in katera števila so pomembna za našo prihodnost, oziroma kaj vse vpliva na kakovost našega življenja. Vedeževanje se poslužuje teh znanj in dognanj.
Vsi tisti, ki se ukvarjajo z napovedovanjem prihodnosti in jim je vedeževanje pomembna dejavnost, si velikokrat pomagajo z numerologijo. Številke imajo veliko simbolično vrednost. Filozofi in matematiki nam poščajo spoznanja in ugotovitve, da vse, celo človeštvo, obstoj in narava, sloni samo na številkah. Tega ne smemo zanemariti in spregledati. Zato je vedeževanje nujno v povezavi s številkami. Že sama stara biblija je nekako šifriran dokument.

Numerologija in astrologija sta vedi, ki pomagata vedeževanju.

Dober in izkušen vedeževalec se izobražuje in izpopolnjuje na področju numerologije in na področju astrologije in njegovo vedeževanje sloni na spoznanjih teh dveh področij. Numerologija nam izkazuje in nas seznanja z našim značajem. Določena znanja iz numerologije se lahko nauči vsakdo v zelo kratkem času. Za dobro vedeževanje je pomembno da vedeževalec pozna pomen posameznih števil, poznati mora pravila za posamezne izračune, ki se jih uporablja za vedeževanje. Vedeževalec nas bo seznanil z našim značajem, nadarjenostmi, sposobnostmi, našim čustvovanjem. Z našimi življenskimi izzivi,… spoznali bomo določene stvari o sebi za katere nismo nikoli vedeli.
Še več informacij o numerologiji si lahko preberete na tej spletni strani.
Če ne želimo do vedeževalca, si lahko nabavimo kvalitetno literaturo in sami pridemo do nekaterih spoznanj.