Šporna oprema

Kaj lahko pričakujem od Asics športne opreme?

Ali ste se že kdaj vprašali, kaj pomeni Asics? Res, Asics pomeni blagovno znamko, pod katero se prodaja vrhunska športna oprema in trendovska športna oblačila. Vendar sprašujemo sedaj po tem, če veste, kaj pomeni sama beseda Asics? Brez skrbi, nič nenavadnega ni, če tega ne veste, saj to ni splošno znano dejstvo niti med tistimi, ki redno kupujejo športna oblačila te priljubljene blagovne znamke. Vsaka črka v besedi Asics, predstavlja eno besedo latinskega reka: Anima Sana In Corpore Sano. Če ta rek prevedemo v slovenski jezik, ga bo vsak prepoznal: Zdrav duh v zdravem telesu.

To je moto, ki ga ima v zavesti vsak ljubitelj športa, pa naj gre za rekreativca ali pa za profesionalnega športnika. Ljudje se s športom ukvarjamo zaradi različni motivov. Nekateri v njem najdejo sprostitev od stresa, ki ga v življenje vnašajo vsakodnevna opravila. Ti posamezniki imajo na voljo celo linijo Asics športnih izdelkov. Nato se najdejo tudi takšni, ki jim šport v življenju predstavlja predvsem izziv. Vsakič, ko se ukvarjajo s svojim priljubljenim športom želijo izboljšati svoj rezultat. Nekateri tekmujejo sami s seboj, tako da izboljšujejo osebne rezultate, drugi pa vidijo tekmovanje predvsem kot premagovanje drugih nasprotnikov. Asics predstavlja kakovost tako za tiste, ki ljubijo rekreativni šport kot za tiste, ki se s športom ukvarjajo na profesionalni ali skoraj profesionalni ravni.

Zdravo ukvarjanje s športom, ki krepi telo in duha, je moto, ki ga je Asics vgradil v svoje športne izdelke. Danes Asics linija pokriva nogomet, tek, tenis, badminton, golf, rokoborbo in številne druge športe. Podjetje Asics je bilo ustanovljeno že davnega leta 1949 in je že kmalu po ustanovitvi trg prepričalo s kakovostjo svojih izdelkov. Tradicija je v kombinaciji z inovativnostjo ključ do uspeha. In prav na takem pristopu temeljijo športni izdelki, ki jih izdeluje Asics – s tem so prepričali kupce v preteklosti in s tem so dosegli uspeh, ki ga imajo danes.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.