Joie Versatrax – moderno zasnovani otroški vozički

Pri izbiri opreme za novorojenčke oziroma najmlajše družinske člane vam je najverjetneje pomembna tudi blagovna znamka oziroma proizvajalec. Zavedate se namreč, da je kakovost izdelkov za otroke precej odvisna od proizvajalca oziroma znamke. Če kupujete produkt za enkratno uporabo, to niti ni najpomembneje. Če pa na primer kupujete otroški voziček, pa je to še kako pomemben faktor. Takšna oprema mora vam in malčku služiti čim dlje časa. Še najbolje pa je, da z otrokom kar raste, torej da se nastavlja tudi po velikosti.

Če v tem hipu iščete dobro blagovno znamko za otroške vozičke, je Joie Versatrax zagotovo vreden zaupanja. Še več: v tem hipu so vozički tovrstne blagovna znamke ena od najboljših izbir na trgu. To vam vedo povedati tudi najbolj zahtevni starši malčkov, ki ves čas sledijo ne samo kakovostnim izdelkom, temveč tudi trendom oziroma novostim.

Zagotovo  največje odlike vozičkov Joie Versatrax

Vozički Joie Versatrax uporabnike po celem svetu navdušujejo predvsem zaradi svoje izjemne lahkotnosti, funkcionalnosti in lepega videza. Imajo povsem izpopolnjen dizajn, znamka je celo prejemnik oblikovalske nagrade Red Dot ter seveda favorit številnih staršev. Tovrstni vozički združujejo prav vse.

Voziček priljubljene znamke je zasnovan na način, da ob uporabi ne boste pogrešali prav nobene dodatne lastnosti. Hipoma vas navduši izjemna vodljivost vozička, trdno ogrodje, vzdržljiva kolesa s penastim polnilom, nakupovalna košara v nadstandardni velikosti, velika zaščitna strehica s posebnim kukalom. Udoben športni sedež v vozičku Joie Versatrax pa je kot nalašč zasnovan za dolge ter sproščene sprehode.

moderni otroški vozički

Voziček za vsa starostna obdobja otroka

Vozički Joie Versatrax so še toliko bolj priljubljeni, ker so namenjeni za malčke od rojstva pa vse do teže 22 kilogramov. Lahko rečemo, da je takšna oprema popoln sopotnik za vsa starostna obdobja vašega malega junaka. Od rojstva dalje se lahko uporablja tudi omenjeni športni sedež, ki se ga prejme v kompletu. Na ogrodje vozička pa lahko na povsem preprost ter hiter način namestite tudi lupinico.

Za nekoliko daljše sprehode pa vam bo odlično služila udobna košara. Smo kaj pozabili? Krmilo vozička je nastavljivo po višini, voziček ima tudi nastavljivo oporo za noge, zagotovljena je hitra aktivacija zavore z nogo in praktičen dodatek v obliki držala za pijačo.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.