Inštrukcije angleščine in nemščine

Inštrukcije angleščine in nemščineVerjetno že vsi dobro veste, da angleščina spada med zahodnogermanske jezike in izvira iz Anglije. Angleščina je jezik, ki je razširjen po celem svetu v največjem številu, zato se na lestvici svetovnih jezikov nahaja na prvem mestu. Tako je angleščina tudi najpogosteje uporabljeni jezik v Evropski uniji. Z angleščino se vsak posameznik srečuje vsak dan in to ne le v šoli ali na delovnem mestu, ampak tudi v prostem času, prek različnih medijev. V zadnjem času se učenje angleščine umešča tudi v obdobje predšolske vzgoje, kar pomeni, da se predšolski otrok že lahko uči angleščine na tečaju, če je to želja otroka oziroma staršev. V šoli pa je angleščina seveda obvezni predmet. Več o angleščini boste izvedeli tu.

Na drugem mestu svetovnih jezikov, predvsem v Evropski uniji, pa se zagotovo nahaja nemščina. Nemščina ima dve glavni narečni skupini in sicer visoka ter nizka nemščina. Z nemščino se srečujejo že učenci, mnogim dijakom pa je to tudi obvezni predmet v šoli. Tako nemščina kot angleščina pa učencem, dijakom, študentom in odraslim dela težave pri učenju in razumevanju jezika. Takšne in drugačne probleme pri učni snovi angleščine in nemščine pa zagotovo rešijo ustrezne inštrukcije. Horizont, center za inštrukcije, vam poleg ostalih inštrukcij ponuja tudi inštrukcije angleščine in nemščine, več o inštrukcijah nemščine pa najdete tukaj.

Pri inštrukcijah angleščine in nemščine gre za poučevanje tistih učnih vsebin, ki so predpisane v učnem načrtu. Inštrukcije so namenjene tistim, ki želijo doseči minimalni standard znanja pri angleščini ali nemščini in tistim, ki si želijo višje ocene in tako doseči zahtevnejši standard. Za naročilo inštrukcij pa obiščite spletno stran učnega centra Horizont.