Havaianas japonke za celo družino

Havaianas niso le sandali ampak so ime za slog. Danes obstaja veliko blagovnih znamk pod katerimi se prodajajo japonke. Gre za priljubljeno obliko sandal, ki je nastala po zgledu japonskih tradicionalnih sandalov. Vendar le ene japonke so originalne in te so Havaianas. V šestdesetih letih prejšnjega stoletja so izdelali prvi model na zahodu in kmalu zatem so preplavili z njimi najprej južno Ameriko, nato pa še Evropo. Havaianas so brazilski ponos. Blagovna znamka je danes tako priznana, da imajo celo pogodbo z organizacijo, ki podeljuje Oskarje. Nominiranci dobijo vsak svoj par Havaianas japonk, ki so izdelane posebej za to priložnost. V devetdesetih so skupaj z znanim draguljarjem Sternom izdelali celo model Havaianas japonk, ki je bil obdan z zlatom in okrašen z diamanti.

Havaianas obuvala so izdelana iz kakovostnih materialov. Japonke so denimo izdelane iz naravnega kavčuka, ki je izjemno odporen in mehak. Tisti, ki nosijo Havaianas japonke opisujejo hojo z njimi, kot da bi bili bosi. Vrhunska guma se namreč z uporabo popolnoma prilagodi obliki noge, tako da je vsak par Havaianas japonk izdelan kot po meri svojega lastnika. Kakovosten kavčuk ima celo to pozitivno lastnost, da zmanjšuje neprijetne vonjave obuvala, kar je zlasti pomembno v poletnem času, ko se stopala močno znojijo.

Havaianas ponuja poleg japonk tudi druga obuvala. Njihov zaščitni dizajn je pestra uporaba barv in poslikav. Dizajn in barve so uporabljene tako, da lahko že na videz ločimo modele, ki so namenjeni moškim, ženskam in otrokom. Havaianas lahko obuje celo družino in nič ni bolj zabavnega kot preživljanje lahkotnih poletnih dni na plaži, obuti v prijetne in lahkotne Havaianas japonke. Mladosten videz, eksplozija barv, kakovost materialov in druge pozitivne lastnosti teh obuval so več kot dober razlog za nakup izdelkov te priznane znamke. Običajne japonke zdržijo pol sezone, pa še to ne, Havaianas pa trajajo toliko časa, dokler se jih ne naveličate in kupite nov model.

Več v spletni trgovini.