Zanesljiv mobilni internet

Kako lahko poskrbimo za to, da bo mobilni internet vedno na voljo? Razpoložljivost mobilnega omrežja je odvisna od različnih dejavnikov, posledično lahko tudi do interneta dostopamo le tam, kjer je na voljo telefonski signal. Da bi bila povezava kar se da zanesljiva, se moramo najprej prepričati o pokritosti s signalom. To je prvi pogoj, da lahko povezavo sploh pričakujemo. Poleg tega pa je veliko odvisno tudi od telefona samega – telefoni imajo različne antene in lahko različno sprejemajo in oddajajo signale. Za nameček na povezovanje z mobilnim omrežjem in posledično na mobilni internet vplivajo tudi nastavitve telefona. V želji po kar najdaljši avtonomiji delovanja proizvajalci pogosto omejijo možnosti povezovanja z mobilnimi omrežji, da to ne obremenjuje baterije. Enako lahko stori uporabnik s spreminjanjem nastavitev, lahko tudi nevede. To pomeni, da mobilni internet morda ne bo na voljo ali pa ne bo zanesljiv. Vse te dejavnike moramo upoštevati, če želimo brezskrbno koristiti funkcionalnosti razpoložljivega mobilnega signala.

mobilni internet

Mobilni internet v nedostopnih kotičkih

Običajno se lahko na mobilni internet povsem zanesemo in smo z njim tudi zadovoljni. Pokritost s signalom je pri nas zelo dobra, tako da se le redko srečamo z izpadi, če sploh kdaj naletimo na takšno težavo. Se pa problem pojavi v nedostopnih kotičkih, predvsem v visokogorju, kjer ni možnosti postavitve mobilne infrastrukture. Tam je signal nekoliko težje ujeti, posledično tudi mobilni internet ne bo vedno na voljo ali pa bo bistveno počasnejši. Kaj storiti v tem primeru? Včasih se je treba pač sprijazniti z začasno nedosegljivostjo. Če iščemo trajno rešitev, pa bo treba vzpostaviti ustrezen sprejemnik. Včasih so možne elegantne rešitve, saj lahko ojačamo signal z drugih virov, včasih pa to preprosto ni možno. V vsakem primeru pa ne moremo pričakovati, da bo mobilni internet tako zanesljiv in hiter, kot smo ga vajeni na področjih, ki so dobro pokrita s signalom. Za več informacij in ponubo obiščite stran www.t-2.net.

Želite svojega prestižnega Samsunga prestižno obleči?

Zagotovo si vsak, ki se odloči za ovitek, odloči, da le – ta  njegovega telefona ne bo preveč spremenil, saj si čisto vsak človek izbere tak telefon, ki mu je všeč. Da, tudi moški. Če ne drugega izbirajo barvo tistega telefona, ki so si ga izbrali. Imamo pa tudi ljudi, ki jim je bolj pomembno, kakšen je končni izgled njihovega Samsunga kot pa da se obdrži barva ploščice. Za take ljudi so najboljši Man&Wood ovitki za Samsung, saj le – ti poskrbijo tudi za prestiž in ne le za zaščito, ki je bodisi lepa bodisi nevidna. Man&Wood ovitki za Samsung so namreč izdelani iz lesa in gre za prav posebno linijo ovitkov. Ker gre za zares posebno ponudbo, jih ni možno dobiti prav pri vseh ponudnikih, zagotovo pa jih je možno dobiti pri podjetju Smartslam. Glede na to, da so ti ovitki za Samsung narejeni iz naravnega lesa, ročno izdelani in je zato vsak ovitek unikat, je tudi cena malenkost višja, ampak res samo malenkost, saj je cena pri Smartslam ponudniku po trenutno akcijski ceni 27,90 € z vključenim davkom na dodano vrednost. Kljub temu, da so takšni ovitki za Samsung narejeni iz lesa, pa vseeno ne poškodujejo vašega telefona, pa tudi dostopnost do tipk ostane neovirana, saj vseeno niso taki ovitki za Samsung narejeni iz prav posebej debelega lesa oz. niso prav posebej debeli. Tako so taki ovitki za Samsung povsem identični drugim, ki niso narejeni iz obnovljivih virov, temveč iz umetnih mas.