Arhivi Kategorije: Športna oprema

Fitnes, strokovno nadzorovana telesna aktivnost

Fitnes se lahko izkorišča za uresničevanje raznih ciljev, kot so idealna postava, idealna telesna teža, povečanje moči in drugih ciljev.

Fitnes je že dolgo časa znana telesna aktivnost v idealnih in nadzorovanih razmerah. Idealne razmere predstavlja predvsem temperatura, nadzorovane razmere pa so predvsem točno določene obremenitve telesa, intenzivnost vadbe in podobno. Idealne in nadzorovane razmere velikokrat fitnes nudi ekskluzivno. Temperatura v fitnes centru je vedno idealna, zato ga s pridom izkoristijo, ko je zunaj bodisi prehladno ali prevroče. Podobno velja za dež in druge neugodne vremenske razmere. Idealne obremenitve telesa, intenzivnost ter druge nadzorovane aktivnosti omogočajo, da v fitnes centru najhitreje pridemo do napredka oziroma dosežemo cilj. Človeško telo je ustvarjeno za gibanje, napredek pa dosega ob optimalni obremenitvi. Ko zapustimo območje optimalne obremenitve smo premalo ali preveč obremenjeni. Ko smo premalo obremenjeni, bomo čas potreben za dosego določene forme podaljšali ali v določenem času ne bomo ustrezno pripravljeni. Ob preveliki obremenitvi, pa povzročamo telesu najrazličnejše poškodbe in okvare. S tem ne napredujemo, ampak si predvsem povzročamo škodo. Tudi v tem primeru ne bomo dosegli zastavljenega cilja v predvidenem času, saj s pretiravanjem največkrat izzovemo potrebo po sanaciji poškodbe. V fitnes centru je obremenitve možno določati in jih nadzorovati. Vaje, orodja, oprema in drugi pripomočki nudijo možnosti, da obremenimo izbrani del telesa optimalno. Dodatno pa lahko za optimalno obremenitev poskrbimo s strokovnim nadzorom. Veliko fitnes omogoča osebnega trenerja, oziroma strokovno pomoč pri doseganju osebnih ciljev. Osebni trenerji so velikokrat napačno razumljeni, njihova strokovnost je spregledana oziroma napačno razumljena. Nekaterim se zdi odvečen strošek, vendar nas prav poškodbe, okvare, sanacije poškodb in podobne izkušnje prepričujejo v koristnost strokovnega nadzora. Pri izvajanju novih vaj se poleg tega velikokrat dogajajo začetniške napake, ki kasneje prerasejo v rutino.

Osebni trener v fitnes centru je zagotovilo, da takšnih začetniških napak ne bo, naša osvojena rutina pa bo pravilno izvajanje novih vaj.

Preberi več

steza za tek in fitnes

Ocene tekalnih stez Weslo

Da dobite vpogled v tekalne steze Weslo in to, kar nudijo, je tu več ocen najpopularnejših vrst, ki jih lahko kupite za domači fitness. Svojo odločitev sprejmite glede na svoje preference in domov prinesite vadbeno revolucijo.
Vsaka ocena ima svoj zaključek, zato lahko udobno izberete eno izmed tekalnih stez, ki ustreza vašim potrebam. Pravilen nakup opravite danes in popolnoma prenovite svoje vadbe.

Ocena tekalne steze Weslo Cadence G 5.9

Iščete udobno tekalno stezo, s katero boste prihranili veliko prostora? Tekalna steza Weslo Cadence G 5.9 bo odlična za vas. Ima izjemne lastnosti, ki bodo ustrezale vašim vadbenim potrebam. S to tekalno stezo boste izkusili največje udobje, ki ste si ga vedno želeli. Tu so lastnosti te izjemne tekalne steze, ki vas bodo navdušile.

· Odličen LCD Zaslon
Vsakdo želi vedeti svojo produktivnost med vadbo. Ta Weslo G 5.9 tekalna steza se ponaša z odličnim LCD zaslonom, ki prikazuje milje (kilometre), ki ste jih pretekli, vaš srčni utrip, porabljene kalorije in čas vadbe. Vaša izvedba je v vaši dlani in po potrebi jo lahko povečate.
· Easy to Fold
Ne želite tekalne steze, ki zavzema veliko prostora. Ta izjemna tekalna steza zahteva le minuto vašega časa za zlaganje in shranjevanje na ustrezen prostor. S to lastnostjo lahko prihranite na prostoru. Tisti, ki so dobro ocenili to tekalno stezo so ji višjo oceno dali zaradi preprostosti in manjše porabe prostora.
· Vadba osebnega trenerja
Ta tekalna steza vam bo pomagala na poti do doseganja svojih fitnes ciljev, saj ima vnaprej pripravljenih 6 vadbenih programov, ki vam bodo pomagali hitreje doseči svoje cilje. Vsak program je trener zasnoval tako, da koristi uporabniku. Počutili se boste kot, da imate ob sebi osebnega trenerja, kar močno pomaga začetnikom. Prepričani ste lahko, da boste koristili svojemu telesu. Tveganje za poškodbe je tako zmanjšano, vi pa ste na boljši poti do fit telesa.

obutev salomon

Salomon, odlična izkušnja

Salomon je odlična izkušnja .

Vsak uporabnik si pojem odlična izkušnja razlaga po svoje. Veliko uporabnikom pa je Salomon izziv. Blagovna znamka velja za vodilno na mnogih področjih, zato jo v mnogih primerih jemljejo kot referenco. Ob pregledovanju ponudbe jo imajo v številnih lastnostih kot osnovo, na osnovi katere primerjajo ostalo ponudbo. Primerjava poteka po vseh značilnostih, ki so odločilne ter pomenijo nagib odločitve v smeri nakupa. Dobrodošlo pri tem je, da imamo dobro izdelana pričakovanja, ter ne pretiravamo v nobeni od lastnostih. Salomon nam nudi veliko
možnosti prilagoditve zelo različnim zahtevam preko široke palete ponudbe lastnosti. V prvi vrsti mora uporabnik vedeti, kaj je predhodno koristil med lastnostmi in kaj so mu te lastnosti pomenile. To je pri izbiri najpomembnejše, saj je večinoma v prihodnosti zgodba enaka. Največkrat se pri Salomon in drugi ponudbi zgodijo napake, ker ljudje z željami presegajo utečeno prakso. Delno so pri tem krive tudi oglaševalske akcije, ki kupcem poenostavljeno ponujajo sanje. Zato se kupci v njih velikokrat vidijo preko svojih dejanskih sposobnosti. Bolje bi bilo, če bi se oprli na svoje lastne izkušnje, ter se vprašali po svojih dejanskih sposobnostih. S tem bo Salomon bistveno bolj prilagojena, učinkovita ter izkoriščena investicija. Svoje sposobnosti vsekakor imamo priložnost nadgraditi, začnemo pa vedno na izhodišču. To so naše dejanske sposobnosti. Bolj ali manj hiter in kakovosten napredek je odvisen od nas samih. V primeru, da bo naš vložek večji je lahko Salomon toliko boljša izkušnja. Od vsega začetka blagovna znamka med svojimi aktivnostmi veliko vlaga v napredek. Pogojujejo ga možnosti, ki jih ponuja napredek ter lastne ugotovitve. Slednje pa velikokrat pridejo z izkušnjami uporabnikov. V tem primeru lahko rečemo, da praktično uporabniki narekujejo razvoj. Za razvojni oddelek so takšne informacije tudi več kot dobrodošle, saj ne potrebujejo analiz, ampak dobijo rezultate neposredno in takoj.

Salomon zagotavlja užitek prostega časa.

Havaianas, modna odličnost

Havaianas je modna odličnost .

Uporabne lastnosti združene z modno ustreznostjo so bile vedno del Havaianas lastnosti. Prepoznati jih je možno enostavno, še bolj enostavno pa je moč izkušnjo pridobiti. Same odlične osnovne lastnosti, so pripomogle, da je navdušenje kmalu preseglo domače okolje, ter osvojilo praktično ves svet. Zato je Havaianas tudi priljubljena blagovna znamka pri vseh, ki želijo imeti združeno primernost aktivnemu načinu življenja ter estetsko odličnost. Aktualni način življenja zahteva neštete aktivnosti, temu primerno mora biti stalno prisotno prilagajanje uporabniškim izkušnjam To je blagovna znamka Havaianas od nastanka do danes vedno razvijala in postavljala konkurentom nove meje. Velika priljubljenost je bila za konkurenco uganka. V času njihovega odkrivanja bistva uspeha, pa se je zgodil napredek. Posledično je Havaianas postal pojem, predvsem zaradi vedno prisotnega koraka pred konkurenco. Za kupce, ki želijo združiti odlične uporabne lastnosti v odličnem dizajnu je Havaianas postala prva izbira. Njeni tradicionalni kupci pa niso edini. Iz zgodovine so znani posebni tržni pristopi, ki so poskrbeli za uvrstitev med elito. Kar je dodaten razlog, da je Havaianas prepoznan pojem dobre izbire. Obstaja tudi povpraševanje, ki spremlja razvoj in izbira vedno najboljše. Iz številnih preteklih izbir so se zedinili, da tu nobenega dvoma ni glede odličnosti. Piko na i pa dajejo izbiri nekatera znana imena iz sveta znanih oseb. Tako smo danes lahko toliko bolj prepričani v dobro izbiro. Za pikolovce bodo dobrodošle tudi ostale lastnosti, ki so edinstvene med vso konkurenčno ponudbo. Vse kar mora kupec storiti je izbrati zanj najbolj primere model. V aktualni ponudbi je dovolj različnih modelov, ki poskrbijo, da bodo z izbiro zadovoljni tudi najbolj zahtevni. Lastnosti teh modelov so nadalje izvedene v številnih različnih izvedbah, kar daje piko na I odlični prilagodljivosti ostali garderobi ter tudi številnim možnim namenom uporabe.

Havaianas je barvita, pisana in pestra ponudba obutve za zelo raznovrstne namene uporabe.

http://superge.si/Havaianas/

športna oprema under armour

Under Armour, oblačila, obutev in oprema

Under Armour je blagovna znamka, ki združuje izdelke, ko je športna oprema , oprema za fitnes vadbo, oprema za tek, oblačila in obutev.

Športna oprema Under Armour je prava izbira za vse, ki želijo doseči več . Namen, ki ga ima Under Armour je predvsem dobra izbira. Nakupi se velikokrat vršijo tako, da se iz preteklosti spomnimo lastnosti, katere prinaša Under Armour. Veliko rekreativcev in športnikov prisega na Under Armour. Ker Under Armour preprosto nudi največ. Pri športni opremi so izkušnje zelo pomembne. Vsak rekreativec ali športnik se zaveda, da brez ustrezne opreme ne more računati na dobre rezultate treninga ali tekmovanj. Zato stalno sledi napredku in išče izboljšave. Najboljše blagovne znamke to nudijo tradicionalno. Kar pomeni, da se tradicionalni kupci, ki prisegajo na blagovno znamko ob vsakem ali večini nakupov, lahko zanesejo nanj. Pri rekreaciji, toliko bolj pa pri športnih tekmovanjih, je vsaka prednost dobrodošla. Gre za plus, ki ga s samim treningom ni mogoče doseči. Trening je v bistvu napredek. Sam napredek pa ni tako dober, če temelji na stari opremi. Stara oprema je v času, ko pride na trg nova, že praktično zastarela. Preprosto zato, ker nova oprema nudi napredek v splošnem. Toliko bolj pa nosi nova generacija opreme napredek v podrobnostih. Te podrobnosti so zelo pomembne, če želimo imeti boljši trening. To najbolje poznajo vsi, ki so se aktivno in redno ukvarjali z vadbo, po nakupu nove opreme, pa so spoznali, kako neproduktivno je bilo vaditi z zastarelo opremo. Zato sami pridobijo občutek, ki govori o tem, da je potrebno od časa do časa, staro opremo zamenjati za novo generacijo. S tem imajo boljše rezultate praktično zagotovljene, saj o tem govorijo izkušnje iz minulih sezon. Izbira je pri tem pomembna, saj je pestra.

Under Armour je osnova dobrega treninga ter odličnega rezultata na tekmovanjih različnih rangov.

Več