Igre s kartami za celo družino

Družinska sreča je lahko še večja, če se v času druženja s svojimi sorodniki primerno zabavate. Zabava v krogu družine lahko poteka na različne načine. Ena od možnosti je na primer ta, da se ob večerih usedete za mizo in nanjo postavite najmikavnejšo družabno igro. Odlično se obnesejo igre s kartami, ki vam ponujajo ne le zabavo, temveč tudi nepozabna doživetja s svojimi najbližjimi.

Na voljo so različne vrste kart. Pri nekaterih kartah so pravila izjemno preprosta, tako da se igre lahko udeležujejo tudi najmlajši družinski člani. Po drugi strani pa so na voljo tudi nekoliko zahtevnejše igre s kartami, ki ne nazadnje od igralcev zahtevajo kar nekaj dobrega premisleka, preden se odločijo za potezo.

Igra spomin za mlado in staro

Nekatere igra s kartami so večne. To lahko brez večjega pomisleka trdimo za igro spomin, nad katero se izjemno navdušujejo tudi naši najmlajši junaki. Zanje so seveda zasnovane nekoliko bolj preproste pa tudi ljubke karte oziroma motivi na njih. A s takšnimi kartami se seveda lahko igramo tudi odrasli. Pomembno je, da najdemo čim več parov in tako postanemo zmagovalci.

Igra spomin je dobrodošla tudi za igranje z nekoliko starejšimi osebami, ki na takšen način lahko dobro urijo svoj spomin.

Najbolj priljubljene igre s kartami vseh časov

Če bi vam v tem hipu dejali, da morate našteti vsaj pet najbolj priljubljenih iger s kartami, katere bi izpostavili? Med njimi bi se zagotovo pojavila imena, kot so poker, pasjansa, enka, tarok, šnops, klondike, remi, blackjack in še bi lahko naštevali. Poznate pravila za vse omenjene igre?

Vsa pravila igranja s kartami so vedno priložena v kompletu s kartami. Po drugi strani pa si lahko pomagate tudi z navodili, ki so vam na voljo na spletu. Lahko se vam je namreč pripetilo, da imate pri roki prav vse karte primerne za določeno igro, a ste pravila že zdavnaj izgubili, ne spomnite pa se prav vseh.

Odlično darilo za posebne priložnosti

Karte so na sploh zelo priljubljena igra. Z njimi se radi igrajo vse generacije, posledično so zelo dobrodošle tudi kot darilo za posebne priložnosti. Nove karte pa ne nazadnje lahko svojemu prijatelju, sorodniku, sodelavcu ali pa znancu lahko podarite kar tako, ker pač veste, da zelo obožuje tovrstne igre.