Garmin nuvi – najbolj zvest spremljevalec na poti

Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da je Garmin eden izmed najbolj priljubljenih in naprednih izdelovalcev GPS enot. In prav njegova serija Nuvi je tista, ki je požela največje uspehe. V seriji GPS naprav Garmin Nuvi najdemo različne produkte, ki so namenjeni ljudem z različnimi zahtevami in potrebami.
Med najbolj cenovno ugodnimi različicami, ki vas bo popeljala kamor boste hoteli je vsekakor Garmin Nuvi 205. Kljub relativno nizki ceni lahko v Garminu najdemo slovenski meni in govorno usmerjanje, funkcijo »Kje sem«, sistem GPS Hotix, ki omogoča hitrejše iskanje GPS signalov ter hitrejše nalaganje in premikanje kart. Če si želite Garmin nuvi, ki bo nekoliko tanjši od njegovih predhodnikov, premislite o izbiri Garmin nuvi 1200 GPS navigacije, ki je kar do 25% tanjša od drugih naprav. Odlikuje ga tudi navigacija za pešce, informacije o javnem prevozu ter funkcijo ecoRoute, ki vam izračuna porabo goriva. Nuvi ima tudi vgrajen potovalni komplet, ki potnikom omogoča pregledovanje slik, različnih ur, pretvarjanje valut in merskih enot ter računanje z uporabo kalkulatorja. Funkcije, ki vsekakor pridejo prav na vsakem potovanju.
Za nekoliko zahtevnejše uporabnike pa je tu Garmin Nuvi 3700, ki ga odlikuje predvsem ultra tanka oblika z manj kot 9mm debeline ohišja ter zaslon občutljiv na več dotikov. Navigacija omogoča glasovno upravljanje, ekstremno natančne 3D zemljevide, sprejem prometnih informacij ter številne druge funkcije.