B.D.Bonako rolete

B.D.Bonako rolete

Ali kupujete nova okna, vhodna vrata, garažna vrata, senčila, ograjo, industrijska vrata ali pa kako drugo stavbno pohištvo in si želite pri tem dobiti izdelek, ki ima najboljše razmerje med kvaliteto in ceno? Ste v iskanju partnerja, ki bi vam pri tem znal strokovno svetovati in bi vam lahko zagotovil celovito rešitev na enem mestu? Odgovor oziroma vaša rešitev je D.B.Bonako. D.B.Bonako vam ponuja največ kvalitete za vaš denar. D.B.Bonako se sicer nahaja v Mislinji, vendar pa boste na internetu našli vse ustrezne kontaktne podatke. Za začetek lahko obiščete kar spletno stran www.superokno.si.

Rolete so najpogostejša zaščita steklenih površin. S pomočjo različnih barvnih odtenkov rolet in roletnih omaric lahko objektu zagotovimo še lepši videz. Roleta pa seveda v prvi vrsti ni estetsko dopolnilo, ampak ima zelo pomemben namen. S spuščeno roleto namreč lahko prihranite do 30% toplotne izgube, zmanjšate vpliv UV žarkov na pohištvo, zavarujete steklo pred vremenskimi vplivi, zmanjšate hrup, prilagajate zunanjo svetlobo notranjosti, varčujete z energijo, zavarujete hišo pred tatovi in vandalizmom, zaščitite objekt pred insekti, si zagotovite zasebnost in podobno.

Rolete se lahko vgradi naknadno po dokončanju fasade ali pa še pred izdelavo fasade, razlika je v tem, da če rolete namestimo po dokončanju fasade,bo roletna omarica vidna na zunanji strani. Rolete, ki jih dobite v podjetju D.B.Bonako so na voljo v 13 barvah, po posebni zahtevi pa podjetje poskrbi tudi za rolete in omarice po vaši željeni barvni lestvici. Za več informacij o roletah in ponudbi le teh pa obiščite omenjeno spletno stran ter si zagotovite kvalitetne, lepe in cenovno ugodne rolete za vaša okna.