Apartmaji Bovec – Prava izbira za aktivne počitnice

Bovec je odlična izbira za aktivno preživljanje prostega časa v naravi prav tako pa je primeren za družine za vse starosti. V vseh letnih časih vam Bovec ponuja veliko število možnosti za aktivnosti na prostem na primer: kolesarjenje, pohod, rafting, plovba po reki Soči, plezanje, padalstvo, itd.

Obisk Bovca vas bo očaral, tako da boste hoteli ostati več dni, zato vam ponujajo tudi apartmaje bovec. Pravzaprav vam ponujajo tudi najem raznih družinskih hiš in apartmajev. Tam se nahaja veliko apartmajev kot so;
– apartmaji Skok-Bovec pravzaprav počitniška hiša
– apartmaji Markič-Bovec
– apartmaji Nac-Bovec
– apartmaji Kanin
– in še veliko drugih

V apartmajih Bovec vam nudijo veliko udobje prav tako pa se boste tam počutili domače. Apartmaji Bovec imajo kar precej visoko oceno glede na čistočo, kvaliteto in udobje. V primeru, da si želite še bolj naravno okolje, pa se lahko tja odpravite tudi taborit. Vse kar potrebujete so šotori. Šotor je pravzaprav neke vrste »začasno bivališče«, ki vam omogoča bivanje v naravi. Šotori so izdelani iz umetnih in nepremočljivih snovi. Oblike šotorov so lahko različne: stožec, polkrog, ali pa kar v obliki hiš. Poznamo več vrst šotorov; kamp šotori, pohodniški šotori, tri-sezonski šotori, štiri-sezonski šotori. Ti se razlikujejo predvsem po obliki in vrsti materiala. Tri in štiri-sezonski so narejeni iz močnejših materialov, ter so primerni za vse letne čase in vse vremenske razmere. Poleg tega pa poznamo tudi različne velikosti šotorov; za eno osebo, za dve, tri in štiri ali več, poznamo pa tudi družinske šotore.

Večji šotori so manj primerni za zahtevnejše vremenske razmere. Vsak šotor ima vrata pa tudi nekaj oken. Poleg tega ima tudi talno oblogo, vendar ni mehka, zato je potrebno, da s seboj vedno vzamemo kakšne spalne vreče. Prav tako pa je pomembno, da pred postavitvijo šotora najdemo primeren prostor ter ravno podlago, da bo šotor lahko stal. Pomembno pa je tudi, da pred šotor postavimo natančno preberemo navodila!