Ambient hotel – kakovost in eleganca štirih zvezdic za ceno treh

Pred kratkim je v Mengšu pri Domžalah svoja vrata odprl Ambient hotel. Ambient hotel za ceno treh zvezdic obljublja kakovost in eleganco štirih, resnično pa gre za eleganten, tematski hotel v zelenem predmestju Ljubljane. Sobe Ambienta so opremljene individualno, za zares udobno bivanje v hotelu pa so uporabljeni le najboljši materiali očem prijetnih barv.  

Ambient hotel

V Ambientu tako ponujajo nastanitev v eni izmed dvajsetih dob, ki so tematsko opremljene, skladno z eno od naravnih ali kulturnih znamenitosti naše lepe državice.  Na voljo je 140 unikatnih, okroglih ležišč in 31 podaljšanih ležišč, Ambient hotel pa se lahko pohvali tudi s posebno sobo za invalide ter protialergensko posteljno prevleko, poleg tega pa so v hotelu zaželjeni hišni ljubljenčki. V Ambient hotelu so vam poleg tega na voljo še odlična restavracija zaprtega tipa (hrano pripravljajo v hoteli), kavarna s teraso ob potočku, masažni salon, savna, jacuzzi, prostor za piknik, igrišče za odbojko in tenis na mivki ter igrišče za »pitch« in »putt« golf. Za poslovna srečanja ponujajo tudi sodobno opremljeno konferenčno dvorano ter brezplačno brezžično internetno povezavo. Povrh vsega v Ambientu ponujajo tudi brezplačni dvosmerni prevoz do letališča Jožeta Pučnika, po ugodnih cenah pa tudi do Ljubljane, kjer poskrbijo tudi za voden ogled mesta. 

 

V skladu s povezanostjo z naravo in kulturno krajino Slovenije Ambient hotel organizira tudi vodene izlete v okolici, pohvalijo pa se lahko z odlično organizacijo civilnih poročnih obredov in piknik poročnih gostij, posebnih teambuilding programov, osebnih praznovanj, raznoraznih srečanj in obletnic ter neformalnih poslovnih srečanj. 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.